Ανέστης Χασαποταβέρνα – Περαία

(0 reviews)

Η κουζίνα μας παραμένει ανοιχτή! Εσείς μπορείτε να μας δίνετε τηλεφωνικά 2392021611 τις παραγγελίες σας και να τις παραλαμβάνετε από το κατάστημα μας.

Δειτε
2 Times Redeemed
553 Views

Η κουζίνα μας παραμένει ανοιχτή! Εφαρμόζουμε υπεύθυνα τα μέτρα που αποφάσισαν οι αρμόδιοι φορείς για την πρόληψη εξάπλωσης του COVID 19. Έτσι το σαλόνι μας θα παραμείνει κλειστό. Εσείς μπορείτε να μας δίνετε τηλεφωνικά 2392021611 τις παραγγελίες σας και να τις παραλαμβάνετε από το κατάστημα μας. Με υπομονή & προσοχή όλα θα περάσουν! #anestisxasapotaverna

Company

Ανεστης Χασαποταβερνα

Η οικογενειακή Χασαποταβέρνα Ανέστης σας προσκαλεί να αφεθείτε στη νοστιμιά των εδεσμάτων, των εκλεκτών κρεατικών & μεζέδων της. Μοναδικά πιάτα συνοδευόμενα άριστα με μία τεράστια ποικιλία ετικετών κορυφαίων κτημάτων! Όλα τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα μας, προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή. Έτσι τα απολαμβάνετε, καθημερινά, ολόφρεσκα & καλομαγειρεμένα! Φτιαγμένα πάντα με αγνά & παραδοσιακά υλικά, δικά μας κρέατα και πολύ πολύ αγάπη! Το τραπέζι είναι στρωμένο. Σας περιμένουμε!