Μόνο στον ”Παλιό Καφενέ” θα δοκιμάσετε «κεμπάπια Φλωρίνης» – Περαία

(0 reviews)

Μόνο στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ''Παλιός Καφενές''στην Περαία, «κεμπάπια Φλωρίνης» από ντόπιο κρέας.

Δειτε
5 Times Redeemed
1,039 Views

Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο ”Παλιός Καφενές” στην Περαία, θα δοκιμάσετε «κεμπάπια Φλωρίνης» από ντόπιο κρέας.Τα κεμπάπια δεν είναι τούρκικα μεζεδάκια, καθώς αυτά βρίσκονται μόνο στην Μακεδονία με διάφορα ονόματα.
Τα κεμπάπια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρώτα πρέπει να βρεις το κατάλληλο κρέας και δεύτερον να ψηθούν στη σχάρα στα κάρβουνα.

”Παλιός Καφενές ”

Αμπελοκήπων 58

Περαία

Βρείτε μας

Company

Παλιός Καφενές - Περαία

Το εστιατόριο Παλιός Καφενές στην Περαία της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, ταβέρνα - μεζεδοπωλείο με καλή ελληνική κουζίνα. Στον όμορφο και παραδοσιακό χώρο του εστιατορίου, με τα ζεστά χρώματα και τους φιλόξενους ιδιοκτήτες, θα απολαύσετε τοπικές συνταγές και σπεσιαλιτέ της μεσογειακής και ελληνικής γαστρονομίας που ετοιμάζονται με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς και σπιτικές συνταγές. Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο Παλιός Καφενές, θα δοκιμάσετε χοιρινή τηγανιά και τηγανιά λουκάνικο, φιλέτο κοτόπουλο ψητό, μπουγιουρντί, λαχταριστή πανσέτα από ντόπιο κρέας και πολλά ορεκτικά που θα συνοδεύσετε με καλό κρασί και εκλεκτά ελληνικά αποστάγματα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το γεύμα σας θα συνοδεύει ζωντανή ελληνική μουσική. ''Παλιός Καφενές'' στην οδό Αμπελοκήπων 58 Περαία

Μετάβαση στο περιεχόμενο